Wisa Surround/Atmos sæt

Vi blander mode, funktion og overkommelig pris i ét enestående trådløst lydsystem. Et inspireret modulopbygget højttaler design passer perfekt til ethvert rum – du skal blot arrangere og tilpasse det, som det passer dig. Mens designet blender ind, skiller lyden sig ud: op til hele otte ukomprimerede lydkanaler producerer et fordybende lydbillede, der forvandler din tv-skærm til en filmisk sanseoplevelse. Alt dette er muligt uden et enkelt lydkabel, takket være WiSA-teknologi, der opnår de højeste globale kvalitetsstandarder inden for trådløs hjemmebiograflyd. Med sit kompakte design, kraftfulde teknologi, brugervenlighed og selvfølgelig prisen sætter Milan ny standard for hvad der er muligt i hjemmebiograf segmentet.

BETAL OVER FLERE MÅNEDER UDEN RENTER OG GEBYRER.

Tilslut og brug

Tilslut SoundSend-lydsenderen til dit Smart TV, sæt højttalerne i stikkontakter, og nyd.

Nem betjening Nyd alle aspekter af Milan hjemmebiograf lige ved hånden med SoundSend-appen. Mød Milan’s lyd system komponenter.
Smuk lyd. Perfekt pasform.

Alt samlet

Lavprofil subwoofer
Platin subwooferen skaber et stærkt fundament for dit lydbillede. Den fylder kun 13,5cm i højden og har indbygget 100 watt forstærker, den gør det tunge løft og lidt til. Subwooferens kraftfulde output bringer store øjeblikke til live.

Center- og satellithøjttalere
Hver af Milan-højttalerne kan placeres på en flad overflade eller monteres på et stativ. Et undersænket strømkabel skaber en flad profil på bagsiden af ​​højttaleren, hvilket giver mulighed for endnu flere placeringsmuligheder. Eksperimenter med at placere disse højttalere på enden eller på siden for at få det præcise udseende og det layout, du ønsker.
Trådløs audio transmitter

Milan systemet inkluderer den trådløse WiSA SoundSend-lyd transmitter, der leverer forbløffende high-definition, flerkanalslyd og lynhurtig højttaler synkronisering.